Tuesday, May 10, 2011

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NIÑOS ENVUELTOS

This is one of my favorite recipes for practice and rendidira.

INGREDIENTS (serves 6)
  • 12 rump roasts or steaks to the famous Milanese.
  • salt and pepper to taste
  • 1 can of pate de foie
  • the crumb of a loaf of bread (soaked in milk)
  • 1 clove garlic 1 tablespoon
  • cheese
  • 1 egg 1 / 2 cup oil
  • 1 large onion 1 bay leaf
  • 2-tbsp finely chopped parsley 1 teaspoon
  • flour 2 tablespoons of broth or hot water PREPARATION

  • Flatten the steaks with a broadleaf knife, season with salt and pepper.
  • Place in a bowl the bread crumbs and undo it to a paste. Adding
  • paste, mix and season with cheese, salt and pepper.
  • then add the egg, attached on each steak and place a spoonful of this preparation, Arrol and fasten with a toothpick.
  • Heat oil with bay leaf, put the children involved y dorarlos por ambos lados.
  • Retirarlos. En este mismo aceite freir la cebolla y el ajo picado muy fino.
  • Cuando esten cocidos agrfegarle la harina, revolviendo con la cuchara de madera y enseguida, el caldo o agua caliente. Añadir el perejil, la sal y la pimienta.; dejar hervir unos 2 o 3 minutos.
  • Colocar los niños envueltos dentaro, cocinando sobre fuego lento con cacerola a medio tapar, durante 50 minutos.
  • Servir: Con alguna ensalada o con papas fritas cortadas en bastones finos.
Variente: Tambien se pueden cocinar en salsa de tomate  para reemplazar la salsa blanca.

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